Stress + press = success

image

De senaste dagarna har varit hektiska som in i helveteee. Men vet ni, jag gillar det och jag har alltid jobbat bäst under press.

Jag minns när jag gick i skolan, då var det alltid råplugg inför ett prov dagen innan provet, för innan dess fick jag inte in nåt i skallen. Och så är det alltså fortfarande. Både igår och idag har varit fullmatade med jobb och det har blivit sena kvällar. Men jag gillar det ändå. Dock bara om det är i perioder såklart. Känslan när man är KLAR är så fruktansvärt skön och göttig. Älskar det!

Fick ett mail idag från en tjej som ställde lite frågor till en frågestund. Nu har jag ju inte haft en frågestund på länge så det kanske är dags för det, men hur som, en av hennes frågor var ”Vad är det exakt du jobbar med?” och ja jag förstår att det kan verka rörigt, så jag tänkte att det kan vara bra att svara på.

Jag gör lite olika men här kommer det…

Relationskrönikör på Allt om Stockholm

Jag har skrivit de här krönikorna i några år nu och jag älskar det. Dels för att det är här jag får tycka, tänka och få ut mina åsikter men också för att jag älskar ämnet! Det finns ju hur mycket som helst att skriva om relationer. Det är även sjukt kul att läsa alla mail som dimper ner efter att en krönika legat på Aftonbladet. Det finns ganska många knäppgökar i landet det är ju en sak som är säker 😉

Programledare för Dejtingpodden

Dejtingpodden som ges ut av Happy Pancake spelas in varje vecka. Jag är programledare och i varje avsnitt gästas jag av två personer. Vi snackar dejting, singelliv, kärlek och allt som hör dit. Superkul grej att få göra och jag är så tacksam att jag får jobba med podden!

Webbredaktör på Perfect Day

Det som tar mest tid just nu är mitt jobb på Perfect day Media! Jag jobbar där 3 1/2 dag i veckan med olika projekt. Jobbet innebär allt från att skriva små texter på en sajt till att sköta en sajt. Perfect day är ett superkul företag att jobba för och jag är så glad att jag får spendera så mycket tid här.

Skriver shoppingtexter för Aos

Jag gör cirka två intervjuer/texter i veckan om shopping/mode på Allt om Stockholm. Det kan vara allt från att intervjua en designer till att göra fotoreportage på stan (artiklarna ligger oftast under fliken ”Shopping” på AoS). Det är alltid kul att göra den här typen av jobb!

Bloggar

Ja bloggen blir ju en del av jobbet. Jag har bloggat i över 10 år så det är liksom en del av mig att få ha en fristad. Här får allt plats, stort och smått. Jag vet att flera av er vill ha mer av mina texter som är lite ”svartare”, men de kan tyvärr bara skrivas när det är svart och som tur är känner jag mig inte så svart för tillfället.

Frilansuppdrag 

Det har blivit en del andra uppdrag, det kan vara allt från att skriva texter till branschtidningar eller göra ett reportage för en veckotidning. Alltid kul men just nu har jag inte så mycket tid till frilansuppdrag.

Ja, det var det hela! Hoppas du som mailade har fått klarhet i frågan!

Nu – jobba en stund till, sen är det FREDAG!!!