Dejtingpodden avsnitt 14

image

Varje onsdag släpps ju Dejtingpodden! Och eftersom det är onsdag idag så är det alltså dags igen. Denna gången snackar jag och mina vänner Daniel Glasman & Amanda Berg om detta med att dumpa och att bli dumpad. Riktigt bra, kul och intressant avsnitt får jag lov att säga.

Förresten är jag så jäkla glad att jag får vara programledare för den här podden. Att snacka massa intressant om dejting och singelliv med sköna människor är så sjukt roligt. Vill verkligen tacka Happy pancake som gett mig uppdraget och tycker jag gör ett bra jobb. Jag lär mig väldigt mycket i rollen i att programleda, det är liksom inte bara att sitta och snacka utan jag själv måste ha ett upplägg, ge båda mina gäster tid att prata och lyssna noga för att ställa följdfrågor. Men samtidigt vill jag ju ha kul och inte tänka så mycket på vad jag säger utan mest bara vara mig själv. Det är helt klart en balansgång!

Hur som, här nedan kan ni lyssna på avsnitt 14 om ni inte letar upp dejtingpodden i er podcaster (eller ännu bättre prenumererar så ni inte missar ett enda avsnitt). Hoppas ni gillar avsnittet!