Måndagsslista…

Hittade en lista (sååå mysig oldschool blogggrej som man gjorde förr!)… och här kommer mina svar.Vad gjorde du igår? Var mest hemma, satt och redigerade över 250 bilder, planerade bloggen, jobb och kollade fotboll typ. Asskön söndag.

Vad blir du mest arg över? Orättvisor.

Vad blir nya bekantskaper mest överraskad av när det gäller dig? Oj. Väldigt många grejer faktiskt. Jag brukar få höra att man tror att jag är vegetarian, rökare och typ vänster men jag är inte något av det 🙂

Vilket är ditt lyckonummer? 3, 6, 15 tror jag….eller vad fan vet jag?? Har för mig att jag hade 7 & 11 när jag var liten men då var man ju också lite retarderad. Sån skum grej att ha när man tänker på det, turnummer liksom??? Vem fan har nån gång haft nån nytta av ett turnummer? Nämn en person tack.

Vilket är ditt senaste köp? Alltså så tråkigt svar men mat?

Vem står du närmast av dina föräldrar? Jag står otroligt nära dem båda fast på helt olika sätt och har en väldigt tight relation med båda. Pappa och jag förstår varandra på ett speciellt sätt för att jag är en kopia av honom och vi behöver bara titta på varandra för att fatta saker. Mamma är min trygghet och finns alltid där för mig även om vi kan tycka väldigt olika om saker. Älskar båda otroligt mycket.

Är du allergisk mot något? Idioter? Men annars – katter och vissa hundar men det gör inte så mycket för jag är ingen superdjurmänniska (förutom vissa gulliga hundar). Är även glutenintolerant, men det lider jag inte av speciellt mycket då jag aldrig varit en bröd- eller pastaperson. Ibland drömmer jag mardrömmar att jag blivit allergisk mot skaldjur och vaknar upp i panik hahah…

Vilken tid på morgonen vaknar du? Det beror på när jag somnar. Jag är ju nattuggla och somnar oftast vid 01 på vardagar. Men det beror på hur min jobbsituation ser ut – är det frilansliv så jobbar jag hellre sena kvällar än att går upp 06, men det är olika. Men jag är def mer kvällsmänniska än morgonmänniska om vi säger så.

Hur ser du oftast ut till vardags? Jag är oftast glad med ruffsigt hår, svarta jeans, boots/sneakers och tisha typ.

Ett ord som du aldrig lyckas stava rätt: Neccesär? Neseccär? Necessär? Måste alltid dubbelkolla…

Vad finns alltid i din kyl och frys? I kylen – cola light, kalkon, makrill i tomatsås, ägg, selleri, soya, oliver, turkisk yoghurt och tonfisk. I frysen – is, broccoli, ärtor och kräftor. Verkligen dolce vita haha…

Vilken egenskap önskar du att du inte hade? Enkelt – mitt extremt dåliga tålamod. Det är liksom bortom all rimlighet att ha så kass tålamod som jag har. Men det är dock en del av mig så önskar inte bort det ändå.

Vem skickade senast sms till dig och vad stod det? Johanna skrev ”<3 dig”