On the road

Här kommer ett gäng mixade bilder från min senaste jobb- och nöjestripp i Skåne…Älskar Södra stations golv…Malmö kanal.Ostron och ”bybbel” i Helsingborg.Kräftis med pappa <3Höganäs…Kolla så gullig jag kan vara? 😉Varmt i Helsingborg.Fina Heddis på kräftis.Halli Hallå från KB.Kräftis med mamma & Kenth <3Lego R2D2!Date med bästisLotta.Alltid älskat fina förpackningar & etiketter. Köpte denna i en gårdsbutik nånstans utanför Landskrona. Paus på Julie.Gulligaste vinbaren på Garage, Höganäs. Jag – en pensionär som fotar blommor…3 poäng!Stök!Lagade gottis ”hemma hos”. The Vault Helsingborg. Stranden i Ängelholm.Work with a view…Badpaus i Skanör.Bra klibba på bänk.Ja det känns väl som en sammanfattning av de här dagarna var typ jobb, vin, foto, hav, fotboll och skaldjur? Inte helt trist.